00:00

Ekerö IK

Referat: DIF F10-4 - Ekerö IK

Kall men solig dag på Ekerö dit man tog sig med bil eller bil och färja (ni som vet vet) ;).
Matchen började bra och vi får in två snabba mål, det är belöningen av hög intensiv press och att vi vågar ta avslut utifrån. I slutet av första reducerar Ekerö med en boll som inte var inne, så kan det bli ibland. Andra halvlek är Ekerö bättre än oss och med deras duktiga kantspelare så pressar de ner oss. De vänder till 3-2 innan vi med en kontring kvitterar till 3-3 innan andra halvleks slut. Tredje börjar. Som andra och Ekerö gör två snabba mål men sedan biter vi ihop och spelar allt bättre. Efter en låg fin hörna så reducerar vi och är ett friläge från att kvittera men istället så utökar Ekerö till 6-4 som blir slutresultatet.
Sammantaget en fin kämpainsats och ett steg framåt från förra matchen. Vi har förstås lite att jobba vidare på men vem har inte det.
Avslutningsvis vill jag understryka att det är så jäkla kul att träna dessa tjejer och se vilken fin sammanhållning vi har i laget.